Velkommen til nøkkelkort-senter på Storhamar

Å kunne trene når det passer deg selv er for mange nøkkelen til å i det hele tatt få trent. På et expressenter kan du komme og gå som du vil, 365 dager i året mellom kl. 05:00 – 24:00. 

 

Treningssenteret inneholder en egen kondisjonsavdeling med tredemøller, sykler, roapparater og crosstrainere, samt styrkeavdeling med apparater, manualer og småutstyr som strikker, kettlebells etc, og slyngetrening. Her har du altså alt du trenger for å trene på et topp moderne treningsstudio.

Alt du trenger når du trenger det

Fra året du fyller 15 år

Nedre aldersgrense for bruk av Espern Express er fra det året du fyller 15 år. Alle under 18 år må ha en foresatt registrert som ansvarlig betaler av medlemskapet.

Åpent 365 dager i året

Espern Express er åpent fra 05:00 – 24:00, 365 dager i året.

Nytt og moderne

Med topp utstyr fra Technogym.

Låsbare skap

Det er garderober og dusjfasiliteter på senteret, og det finnes små skap til å låse inn verdisaker.

Hvor melder jeg meg inn?

Medlemskap på Espern Express kjøper du online. Nøkkelarmbånd hentes på senteret, og registreres ved å ringe tlf. 625 55 333.

Medlemskap kr. 359,-

Medlemskap på Espern Express koster 359,- pr. mnd, og har 12 måneders bindingstid. Adm. gebyr tilkommer ved innmelding.

Bindingstid

Medlemskapet har automatisk fornyelse etter 12 måneder, og løper til det sies opp skriftlig, da med 1 måneds oppsigelsestid gjeldende fra første månedsskifte.

VELKOMMEN

ÅPENT

Følg oss gjerne

© All rights reserved. Espern AS behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Se vår personvernerklæring.

Made with Espern AS