Espern Lillehammer
Topp moderne treningssenter i Mesnakvartalet

Nytt treningssenter i Lillehammer i nye freshe lokaler

Velkommen til Espern Lillehammer

Å kunne trene når det passer deg selv er for mange nøkkelen til å i det hele tatt få trent. På et Espern  Lillehammer kan du komme og gå som du vil, 365 dager i året mellom kl. 05:00 – 23:00. 

Treningssenteret inneholder en egen kondisjonsavdeling med tredemøller, sykler, roapparater og crosstrainere, samt styrkeavdeling med apparater, manualer og småutstyr som strikker, kettlebells etc.. Her har du altså alt du trenger for å trene på et topp moderne treningsstudio.

Klikk på videoen og ta en kikk.

Tren i hjerte av Lillehammer

Alt du trenger når du trenger det

Midt i hjertet av Lillehammer by, like ved den koselige gågata og Mesnaelva, finner du Mesnakvartalet med nye, flotte leiligheter og attraktive næringslokaler. Dette er byens beste beliggenhet ut fra Lillehammers kvaliteter.

Fra fylte 16 år

Nedre aldersgrense for bruk av Espern Lillehammer er fra det året du fyller 16 år. Alle under 18 år må ha en foresatt registrert som ansvarlig betaler av medlemskapet.

Åpent 365 dager i året

Espern Lillehammer er åpent fra 05:00 – 23:00, 365 dager i året.

Nytt og moderne

Styrkeapparater, kondisjonsavdeling, frivekter og trx/slynge.

Låsbare skap

Det er ikke garderober og dusjfasiliteter på senteret, men det finnes små skap til å låse inn verdisaker.

Hvor melder jeg meg inn?

Medlemskap på Espern Lillehammer kjøper du online. Nøkkelarmbånd hentes på senteret, og registreres ved å ringe tlf. 625 55 333.

Medlemskap kr. 379,-

Medlemskap på Espern Lillehammer koster 379,- pr. mnd, og har 12 måneders bindingstid. Adm. gebyr tilkommer ved innmelding.

Bindingstid

Medlemskapet har automatisk fornyelse etter 12 måneder, og løper til det sies opp skriftlig, da med 1 måneds oppsigelsestid gjeldende fra første månedsskifte.

På vårt ubemannede senter på Lillehammer vil du finne topp moderne utstyr i et senter med sentral beliggenhet. Styrkeapparater, kondisjonsavdeling, frivekter og trx/slynge. 

Med utsikt over Mesnaelva

Topp moderne utstyr fra Technogym - Qicraft

VELKOMMEN

ÅPENT

Følg oss gjerne

© All rights reserved. Espern AS behandler dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Se vår personvernerklæring.

Made with Espern AS