Løpegruppe

Nivåer
#avansert
Tid
30 min / 60 min.
I vårt treniningsstudio på Espern har vi faste intervalltreninger på tredemøllene med instruktør som leder deg igjennom timen​

Instruktørene varierer i intervallene, og du vil oppleve både mye variasjon og progresjon i treningen din. Instruktøren bestemmer hvor lange intervallene og pausene er, og hjelper deg til å trene på riktig intensitet, men det er du selv som styrer tempoet på tredemøllen.

Bruk gjerne pulsklokke hvis du har, men dette er ikke et krav. Treningen passer for alle nivåer. Mellom 12 og 20 deltakere per gruppe, dermed er du sikret god hjelp og oppfølging.

Kort om våre mølletimer

Gå Gruppe 45

45 min på tredemølle med lav til middels intensitet fortrinnsvis i motbakke. Store muskelgrupper involveres samtidig som det er en fin trening for ryggen, Passer også for deg med moderate kne- og hofteproblemer.

Løpintervall 45

Kort og langintervaller (1-4 min) med middels til høy intensitet. Velg mellom å løpe og gå i motbakke. Passer for deg som har prøvd tredemølle tidligere, og ikke er redd for å bli sliten.

Løpintervall 60

Kort og langintervaller (1-10 min) med middels til høy intensitet. Velg mellom å løpe og gå i motbakke. Passer for deg som har prøvd tredemølle tidligere, og ikke er redd for å bli sliten.

Espern løpegruppe på Facebook

Offentlig gruppe
Bli gjerne medlem av vår gruppe på Facebook Her legger instruktørene ut hvilke intervalløkter som skal kjøres til enhver tid.