Booking

Hvilke timer gjelder bookingen for?

Booking gjelder alle timer i sal og på spinn. Alle som skal delta på timer i sal og spinn må innom terminalen og booke seg på og få en billett.

Hjelp knapp

Det ligger en HJELP knapp øverst til høyre på den nye timeplanen. Der finner du som kunde også regler og veiledning på IBookingen. Her ligger all info du trenger som:

  • Slik booker du og avbestiller time
  • Regler for I booking
  • Ventelistesystem
  • Sms booking

Venstre i skjermbildet får du disse valgene:

  • Logg inn
  • Hent passord
  • Alle aktiviteter
  • Uke
  • Alle aktiviteter – Her vises hele timeplanen med alle timer

Slik booker/avbestiller du:

Første gangen du benytter systemet må du skaffe deg et passord ved å klikke på Hent passord på timeplanen. Fyll inn ditt mobilnummer og klikk “Send”.

Du vil nå motta et passord pr. SMS. Vær oppmerksom på at senteret må ha ditt mobilnummer registrert i vårt system for at du skal kunne få tilsendt passord. Dersom du ikke har det kontakt resepsjonen som legger ditt telefonnummer inn i systemet.

Deretter logger du deg inn ved å benytte ditt mobilnummer som brukernavn og passordet du nettopp fikk tilsendt. Nå er du klar til å booke timer!

For å booke en time klikker du på den hvite ballen på timen du ønsker å booke. I feltet ved siden av står det hvor mange ledige plasser det er på timen. Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste.

Når du har booket en time kan du avbestille denne ved å klikke på det grønne ikonet eller ved å gå inn på “Min side”.

Ved ankomst på senteret må du bekrefte timen på resepsjonsterminalen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt.

Kvitteringen tar du med deg inn i timen og beholder den til timen er ferdig.

Regler for online booking

For online booking hos Espern Aktivitetspark gjelder følgende regler:

Du kan booke en time tidligst klokken 22:00 3 dager før timen starter (Booking fra mandag kveld kl 22 til timer som går torsdag osv). NB! Unntaket er TRX – her kan du booke tidligst klokken 22:00 2 dager før timen starter.

Booking kan også foretas inntil 120 minutter før timen starter

Du må bekrefte timen senest 5 minutter før timen starter for å unngå å få en ikke-møtt

Hvis du ikke har møtt på 3 eller flere reserverte timer i løpet av de siste 30 dager vil du ikke kunne benytte online booking. Da må du sende e-post til heidi@espern.no for å få tilgang igjen. Derfor er det ekstra viktig at du avbestiller og gir plassen til noen andre dersom du ikke kan komme. Ved utestengelse fra booking vil du motta en skriftlig advarsel, og dersom dette gjentas bøtelegges du som medlem med 200,-.

Hvis timen er fullbooket kan du sette deg på venteliste. Hvis du får plass vil du få en SMS om dette og møter opp til vanlig tid. Hvis du fortsatt står på venteliste når det nærmer seg timestart, må du møte opp og dra kortet i bookingterminalen senest 15 minutter før timen starter. Dette for å beholde din plass i ventelistekøen.

SMS-booking

Timene kan også bookes via sms. Du må her sende en kode til den timen du skal booke deg på.

BOOKING av IKKE-medlemmer

Kunder som ikke er medlemmer men som vil delta på timer, må kontakte resepsjonen for påmelding.

Ventelistesystem

Du kan sette deg på venteliste til timer dersom det er fullt. Du vil da få en SMS med beskjed dersom du får plass, og du kan møte på senteret på vanlig måte minimum 5 minutter før timestart for å ta ut billett.

NB: Dersom du ikke har fått plass og fortsatt vil stå på venteliste fram mot timestart må du møte opp og dra kortet på senteret minimum 15 minutter før timen starter. Ellers vil din ventelisteplass bli slettet, og du stiller bakerst i ventelistekøen når du ankommer senteret.

På senteret vil ofte mange plasser frigjøres når det er 5 minutter til timestart. Da kan du dra kortet ditt igjen og vil få plass dersom det er blitt nok frigjorte plasser – det er ikke “først til mølla” som gjelder her, men plassen din på ventelista.