Treningsstudio

Utstyr i verdensklasse

Espern tilbyr deg et unikt treningsstudio i fire plan på hele 700 kvm. Vårt treningsstudio er utstyrt med det mest moderne innen treningsutstyr fra tre av verdens ledende produsenter innen treningsapparater. Espern samarbeider med Norges tre av de største utstyrsleverandører; Fitness Brands, Qicraft og Eleiko. Fitness Brands er importør av utstyr fra det verdenskjente amerikanske selskapet Life Fitness, mens Qicraft leverer utstyr fra det likeså kjente selskapet Technogym fra Italia

Dette er svært solide apparater som kjennetegnes av god kvalitet og funksjonalitet. På Espern ønsker vi kun det beste for våre medlemmer og dette er også en av våre kjerneverdier – kvalitet i alle ledd! Apparatene er enkle i bruk og sikrer alle en trygg treningsform dersom de benyttes som anbefalt. Vi råder alle våre medlemmer til å få en gjennomgang på apparatene ved oppstart.

Treningsmotivatorer

Slik får du mest mulig ut av medlemskapet!

Vårt mål er å hjelpe deg til å trene riktig, regelmessig og variert ved å tilby den beste kombinasjonen av gruppetrening, treningsstudio, barnepass og gode åpningstider. Våre treningsmotivatorer hjelper deg gjerne med både planlegging og tilrettelegging av trening som passer din hverdag samt svarer på spørsmål om trening og helse. Benytt deg av våre treningsmotivatorer – de er her for deg!

Få hjelp til styrketreningen

Treningsveiledning og programoppsett kan forhåndsbookes i resepsjonen. Våre motivatorer kan hjelpe deg med valg av riktig gruppetreningstime, generelle treningsprogram, treningsøvelser m.m. Dersom du ønsker tettere oppfølging og ”coaching” på veien mot målet står våre Personlige trenere klare til å hjelpe deg. Les mer om dette under fanen Personlig trener.

Trivsel i treningstudioet

Treningsstudio over 4 plan

Vi har stor plass og god høyde under taket. Her finner du 4 plan med alt av utstyr.