Sykkel

Gruppetrening innendørs på sykkel.

Sykkel/spinning passer for alle nivåer både for nybegynnere og godt trente siden kondisjonstreningen foregår på individuelt nivå. Økten varierer mellom sittende og stående posisjoner og mellom ulike typer for motstand. 

Våre instruktører sørger også for at treningen blir motiverende og gøy!

 

Vi ønsker deg velkommen til vår store sykkelsal med  god luft, over 50 sykler og dyktige instruktører.

 

Tren riktig med Activio pulsstyring! Alle våre timer har Activio med pulsstyring og løypeprofil.

Med Activio pulsbelte har du sjansen til å trene kondisjonen på en optimal måte, ved å kunne følge med på din puls under hele treningsøkten. Du følger med på din egen puls på storskjerm og kan passe på at du ligger i riktig treningssone til enhver tid.

Du låner et belte i resepsjonen mot å levere fra deg et ID kort. Du må kjøpe en egen activio- strikk til 200,-, som du medbringer på hver time. Rett innenfor inngangsdøren i spinnsalen taster du inn makspuls på en skjerm og nummeret på beltet ditt. Under timen vil du på skjermen over instruktøren se en pulsmåler med ditt nummer. Pulsmåleren viser både pulsen i tallform og som en fargeskala med treningssone. Instruktøren vil instruere hvilken sone du bør ligge på til enhver tid, samt vise en graf med løypeprofilen på den aktuelle timen.

Activo har en såkalt «feedbackmodul», og etter endt time kan du overføre dine treningsresultater til din egen side på www.myactivio.com. Du kan også få tilsendt treningsresultatet etter hver treningsøkt på din egen PC. Dette gjør treningen enda mer spennende og motiverende!

Sykkel Intervall Activio 45/60

Sykkel intervall Activio 45/60 gir deg inspirerende kondisjonstrening. Det vil bli lagt opp til gode intervaller, og det varierer mellom pulstopper av ulik varighet. Energigivende musikk.
Tøff og effektiv trening.
Passer for alle.

Sykkel Activio 90

Trening i sone 2 og 3 som påvirker hjerte- og lungekapasiteten. Trening med moderat til lav intensitet. Vi strekker oss opp mot 80%.En time som passer for alle. Vi sykler i jevn og fin fart. Denne timen er for deg som ønsker mer av sykkelrelaterte tips og sykkelspesifikk trening.

Sykkel activio xpressen 30

Med drivende musikk guider instruktøren deg gjennom variert terreng i korte intervalldrag.

Energigivende musikk

Effektiv trening

Passer for deg som vil begynne å trene, for deg som nettopp har begynt, eller for deg som vil ha en kort effektiv økt. (Denne timen settes opp ved behov).

 

Sykkel kondis Activio 60

Sykkel kondis Activo 60 gir deg inspirerende kondisjonstrening. Timen kan være basert på lengre pulstopper eller et jevnere intensitetsnivå.

Energigivende musikk

Tøff og effektiv trening.

Passer for alle!