Mor & Barn

Mor & Barn

Bli med på koselig og sikker trening sammen med babyen din på Espern! Her treffer du andre nybakte mødre hvor trygg og effektiv trening og det sosiale aspektet står i fokus på timene ledet av erfarne og kompetente Mona.

Kurset er beregnet for deg som nettopp har fått barn (6 uker-1 år) og foregår i små grupper. Barnet er med på selve treningen, og du velger selv om du vil bruke babyen som «vekt» eller om du vil benytte deg av annet utstyr.

Treningen fokuserer spesifikt på opptrening av mage- og bekkenbunnsmuskulatur i tillegg til generell styrke. Timen blir tilrettelagt for alle nivåer og du tilpasser ut fra eget nivå. Treningen avsluttes med tøying.

Etter timen er det mulighet for sosialt samvær i egnet område med de andre deltakerne.

Det anbefales å ta med et teppe som babyen kan ligge på, samt at babyen har på gode klær som egner seg i et treningsrom der temperaturen er lavere enn i et vanlig oppholdsrom.

Utdanning

Sertifisert Personlig Trener, funksjonell trener og coach fra The Academy i Stocholm.Basis kurs fra Helsedirektoratet for trening av eldre. Erfaring: Allsidig erfaring fra treningsbransjen siden 2002. Med mange ulike sertifiseringer i sal som gruppeinstruktør og personlig trener med stor bredde og kompetanse.