Nivåer
#foralle
Tid
30min / 60 min.

Gruppetrening i sal

Trenger du hjelp eller råd for å velge den rette timen tilpasset dine treningsmål og ønsker?

 

Husk at det er viktig å variere treningen, både for treningsfremgang og for å opprettholde motivasjonen. Vi anbefaler deg å velge timer fra flere kategorier for en komplett og variert treningsplan.

Step/Styrke

En komplett treingsøkt med intervaller der du trener vekselvis kondisjon på step og styrke for hele kroppen. Drivende musikk, enkle trinn – effektiv trening der du raskt merker fremgang. Passer alle.

Styrke 60

Styrke 60 er en time der det er styrketrening som skal være i fokus. Tempoet tas ned slik at teknikk og utførelse av øvelsen blir det vitigste. Jobber med god motstand i vektene. Øvelsene er Funksjonelle, rmed fokus på store muskelgrupper.

Tabata

En høyintensiv intervall time med enkle effektive øvelser. Man jobber intesivt i 20 sekunder og har 10 sekunders pause i blokker. Timen har en varighet på 45 minutter. En time som er effektiv og gir god treningseffekt.

Corebar Cardio & Strong

Kombinasjon av kondisjon, styrke og bevegelighet med spesielt fokus på coremuskulaturen gjør denne timen til en komplett treningsøkt. Dette er et fyrverkeri av en time med høyt tempo og fengende musikk samtidig som den er enkel å følge. Gjennom hele timen brukes COREbaren™. High intensity training!

Zumba

Zumba® er en dynamisk, morsom og enkel danseklasse med god treningseffekt! En dansefest basert på de mest populære latino dansene som salsa, reggaeton, merengue, samba, cumbia, etc

Høypuls

En time med enkle og effektive trinn. En super effektiv kondisjonstime hvor du virkelig får opp pulsen og jobber med utholdenhet til energisk musikk.

Kondis/styrke

En time med enkle og effektive trinn. En super effektiv kondisjonstime, etter fulgt av en styrkedel med fokus på store muskelgrupper, mage og rygg.

Pilates

Pilates har fokus å styrke den indre støttemuskulaturen slik at den bygges opp fra bunnen av, slik at kroppen kan bæres på en korrekt måte.Pilates utføres med rolige og skånsomme, men effektive øvelser. Øvelsene gjøres på en bestemt måte, ingenting overlates til tilfeldighetene. Alt skjer i takt med rolig innpust og utpust.

Yoga Flow

Yoga Flow er en flyt-basert time inspirert av Asthanga systemet. Sekvenser med fokus på pust og lett strekking før tempoet settes mer opp gjennomstående og sittende posisjoner og til slutt roer vi ned med en avspenning. Yoga Flow er en god introduksjon til yoga, samtidig som at sekvensen tilpasses de med erfaring fra Yoga.

BodyStep

Enkle trinn opp og ned, som i en trapp, er kjernen i BodyStep. En helkropps kondisjonstime som styrker setemuskulatur og ben. På BodyStep™ kombineres grunnleggende stepøvelser med ulike andre øvelser som burpees, push ups og trening med vekter for å styrke overkroppen

BodyPump

En time, en vektstang og alle kroppens større muskelgrupper – BODYPUMP® gir deg maksimal treningseffekt på minimal tid. Motiverende musikk og inspirerende instruktør – Ideelt for alle.

BodyBalance

BodyBalance er en 55 minutters treningsøkt basert på øvelser fra yoga, pilates og tai chi. Denne timen er designet for å forbedre ditt sinn, din kropp og ditt liv. Her vil du gå gjennom en rekke øvelser fra yoga samt omfavne øvelser fra pilates og tai chi. ... Styrk din kropp og forlat denne timen med å føle en indre ro.

Stretching Yoga

I denne klassen fokuserer vi på å tøye musklene og øke sirkulasjonen gjennom å kombinere rolige øvelser med mer dynamiske som henger naturlig sammen. Vi jobber med spenninger i nakke, skuldre og rygg, i tillegg til de større muskelgruppene i kroppen. Du får bedre bevegelighet, løst opp spenninger og økt velvære. En rolig Yoga form.

MediYoga Start

.Sett av litt tid til deg selv. Fyll på med ro, stillhet og balanse. Vi har alle behov for å koble ned nervesystemet i mellom for å skape balanse i det autonome nervesystemet. Dette er en rolig Yoga form med fokus på avspenning og pust. Her kan alle delta. passer fint for nybegynnere.

Mor & Barn

Bli med på koselig og sikker trening sammen med babyen din. På Espern treffer du andre nybakte mødre, og det sosiale aspektet er kanskje vel så viktig som selve treningen? Timen er for deg som nettopp har blitt mor (6 uker – 1 år). Mor&Barn bootcamp er lagt opp som sirkeltrening, der man får trent både kondisjon og styrke. Du tilpasser enkelt treningen etter individuelle behov, og uansett om du er nybegynner eller en erfaren trimmer er dette en supereffektiv treningsform.

Sprekvoksen Trim

En time med enkle og effektive trinn. En super effektiv kondisjonstime, etter fulgt av en styrkedel med fokus på store muskelgrupper, mage og rygg. Timen er tilpasset eldre.

Fredagsmix

Timen uten regler! Her skal du kjenne på smilepuls,høypuls og enkle rytmer til fengende musikk!

Mindful Yoga

Vi jobber med spenninger i bl.a. hofter, ben, rygg og skuldre. På denne timen vil du oppleve dyp ro og økt velvære. Dette er en svært rolig klasse og et fint komplement til mer aktiv trening.

YinYoga

Yin yoga er en myk og rolig praksis som bringer yogaen tilbake til sine meditative røtter. Den fokuserer på å skape fri flyt gjennom kroppens energibaner, gir økt bevegelighet, styrke og mobilitet rundt ledd. Yin yoga hører inn under mindful yoga, noe vi alle trenger for å roe oss ned og gi slipp på stress og tankespinn i dagens samfunn som stadig går fortere og fortere."

Espern Step Intervall 45

Dette er en enkel step time med hoved fokus på kondisjon. Vi kjører intervall 4x4 minutter kondisjon, med 3 minutter aktiv pause mellom hver topp. " Pausen" har fokus på funksjonell styrke. Dette er en time for de som er helt nye i sal og som ønsker å komme rask i form.og for de som vil ha en rask og effektiv treningsøkt. Timen har enkle trinn og intensiteten styres av hver enkelt deltager.

Espern Kondis Intervall 45

Dette er en enkel time med hoved fokus på kondisjon.Vi kjører intervall 4x4 minutter kondisjon, med 3 minutter aktiv pause mellom hver topp. "Pausen" har fokus på funksjonell styrke. Dette er timen for både nybegynnere og som ønsker å komme raskt i form, og de som vil ha en rask og effektiv treningsøkt. Timen har enkle trinn og intensiteten styres av hver deltaker.

Espernexpressen 30

Med drivende musikk guider instruktøren deg gjennom variert terreng i korte intervalldrag. - Energigivende musikk, effektiv trening. Passer for deg som er ny på løping og for deg tidsklemme og vil ha en kort effektiv økt.