Gruppetrening: i sal

Flere saler, dyktige instruktører og god energi der du trener sammen med andre, men på dine egne premisser.

Vi har delt Gruppetrening i sal inn i 4 hovedkategorier for å gjøre det enklere for deg å velge blant alle våre timer. Ønsker du f.eks. å ha fokus på styrketrening velger du blant timene i kategorien Kraft. Noen av timene kan også være en kombinasjon av flere kategorier. F.eks. er StepStyrke er en miks av Kraft&Energi og vil gi deg både styrke- og kondisjonstrening.

Husk at det er viktig å variere treningen, både for treningsfremgang og for å opprettholde motivasjonen. Vi anbefaler deg å velge timer fra flere kategorier for en komplett og variert treningsplan.

KRAFT

Timer som inneholder effektiv og variert styrketrening for hele kroppen. Ved hjelp av strikker, manualer, storball, vektstenger og egen kroppsvekt styrker du alle kroppens muskler.

ENERGI

Utfordre deg selv med tøff trening! Timene inneholder oppvarming og en hoveddel med fokus på kondisjonstrening. Noen av timene inneholder litt avsluttende styrketrening. Alle timene avsluttes med nedtrapping og uttøyning.

GLEDE

Dans deg i form! Disse timene har fokus på kondisjonstrening samtidig som man utfordrer rytme og koordinasjon med enkle trinn og glad musikk. Treningsglede på sitt beste!

HARMONI

Balanse, styrke, bevegelighet, pust og avspenning. Disse treningsformene krever konsentrasjonen og fokusering og gir en fin avkobling i en stresset hverdag. Passer alle som vil ha en opplevelse av velvære for kropp og sinn.